Aktualności

0 0
Kłosuj Komentuj Ulubione

Pochwal się dyplomem i wygraj pieniądze

Konkurs Jubileuszowy BNP PARIBAS na najlepszą pracę magisterską i licencjacką to szansa na atrakcyjne nagrody. Zwycięzca otrzyma 5.000 zł. Tematyka prac nie jest jednak dowolna. Kto może startować w konkursie?

Do rywalizacji mogą zgłaszać się absolwenci wyższych uczelni, którzy bronili prac w 2018 i 2019 roku. Ich tematyka musi być związana z szeroko rozumianym postępem, innowacyjnością i rozwojem agrobiznesu, tj. rozwojem gospodarstw rolnych, terenów wiejskich, działaniami i rozwiązania przynoszącymi korzyści dla społeczeństwa wiejskiego, środowiska naturalnego, gospodarstw rolnych, obszarów wiejskich, oraz przemysłu rolno-spożywczego.

Terminy
Zgłoszenia przyjmowane są od 20 września. Konkurs zostanie rozstrzygnięty 15 października 2019

Nagrody
I miejsce – 5.000 zł
II miejsce – 3.000 zł
III miejsce – 2.000 zł

Zgłoszenia należy wysyłać na skrzynkę : KontaktAgro@bnpparibas.pl, w tytule wiadomości: Imię i Nazwisko zgłaszającego z dopiskiem „Konkurs Jubileuszowy”
a. podpisany formularz zgłoszeniowy - załącznik nr 1 Regulaminu, (na stronie: https://bnpparibas.pl/100lattradycji/page-04-k.html)
b. praca magisterska w pliku PDF,
c. kopia dyplomu lub innego dokumentu potwierdzającego obronę pracy, poświadczone za zgodność z oryginałem.

W przypadku dodatkowych pytań, prosimy o kontakt pod nr (+48 22 5621781) lub na adres e-mail: KontaktAgro@bnpparibas.pl

 

Redakcja mojaWieś.pl ..

Przeczytaj również wszystkie artykuły z kategorii >

Trwa przekierowywanie...

Trwa przetwarzanie ...

Twój kłos został poprawnie oddany!

Twój kłos został usunięty!

Wystąpił błąd podczas kłosowania. Twój kłos nie został oddany!

Plik jest zbyt duży, dozwolona wielkośc to max 10MB.

Korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.

Zamknij